De prijs is exclusief eventuele bijkomende belastingen, douanekosten en toeslagen.

Let op, de prijzen vermeld op onze website zijn exclusief eventuele bijkomende belastingen, douanekosten en toeslagen die van toepassing kunnen zijn op uw aankoop. Deze extra kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.
Learn more...

Hoe identificeer je het modelnummer van een laptop (met VIDEO)?

Als uw laptop door bepaalde omstandigheden kapot is gegaan, is het zeker dat u een paar dagen moet wachten voordat het apparaat gerepareerd kan worden. Het kennen van het modelnummer van de laptop/notebook kan het reparatieproces aanzienlijk versnellen.
Learn more...

Wat is de status van mijn bestelling?

Als u rechtstreeks via onze website heeft besteld, ontvangt u een e-mail met de orderbevestiging nadat u uw bestelling heeft geplaatst, waarin informatie over uw items moet staan. U ontvangt een andere e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden.
Learn more...

Wat is het verschil tussen een TFT, IPS, OLED, AMOLED en Super AMOLED?

Dat klopt, display technologieën zijn altijd in ontwikkeling. Uw laptop kan bijvoorbeeld een normale TN TFT (Twisted Nematic Thin Film Transistor) LCD-technologie gebruiken met slechte kijkhoeken en contrast. In recente jaren hebben displaybedrijven miljarden dollars geïnvesteerd in de ontwikkeling en productie van betere displaytechnologieën om mensen beter contrast, snelheid, kleur, vermogen etc. te bieden. Het strijdtoneel in de meest elite displaytechnologieën is het grootst op de markt voor mobiele telefoons, laptops en televisies, waar mensen bereid zijn meer te betalen voor hun dagelijkse gebruik. LCD, IPS TFT en OLED zijn de belangrijkste concurrenten op de markt.
Learn more...

Wat is het verschil tussen matte en glanzende schermen en welke moet je kiezen?

Met het matte schermcoating worden weerspiegelingen effectief verminderd, maar dit maakt de beeldkwaliteit ook iets doffer en waasachtiger. Glanzende monitors hebben daarentegen een meer levendige en intense beeldkwaliteit, maar een zeer reflecterend scherm.
Learn more...

Wat is een compatibele scherm en alternatieve modellen?

Laptopfabrikanten assembleren eigenlijk machines die zijn samengesteld uit onderdelen van derden. Bijvoorbeeld, ze kopen laptopschermen van BOE, Samsung, Chimei en AUO. Onderdelen veranderen en schermmodellen veranderen ook gedurende de levensduur van de productie van een laptopmodel. Dus het is niet noodzakelijk dat het nieuwe scherm van hetzelfde merk is als het originele.
Learn more...

Hoe kan ik mijn schermresolutie controleren en upgraden?

Wanneer u op zoek bent naar een vervangend scherm voor een laptop, is de resolutie één van de belangrijkste componenten om te bekijken. De schermresolutie kan voor hetzelfde laptopmodel verschillend zijn. Zorg ervoor dat het scherm dat u koopt de juiste resolutie heeft.
Learn more...

Hoe kan je het precieze modelnummer van je laptopscherm vinden?

Om het modelnummer van het laptopscherm te achterhalen, moet je het scherm uit de laptop halen en de achterkant van het LCD-scherm controleren. Op de achterkant van het scherm kun je één of meerdere etiketten met nummers zien. 99% van de schermen op de markt vandaag hebben de code van de fabrikant en de schermgrootte opgenomen in het modelnummer. Bijvoorbeeld, modelnummer B101AW06 betekent dat het scherm is gemaakt door AU Optronics en de diagonale grootte van dit scherm 10,1 " is.
Learn more...